Demokrata

 
 
 
Lilou & John

Demokrata

Egy svéd zenekar dalban hajt fejet a magyarok bátorsága előtt

by the editorial team

A svéd Lilou & John együttes dalban üzen Magyarországnak. A Free Woman című dalban fejet hajtanak a magyarok szabadságszeretete és bátorsága előtt – szúrta ki a 888.

Az 1956-os dal kortárs átdolgozása a 21.századi keresztény Magyarországról szól, amely óriási ellenszéllel szemben is, de folytatja harcát  Európa és a keresztény civilizáció megvédése érdekében.

A szerzők megemlítik, hogy hazánkat a törökök mellett a Habsburgok, a szovjetek és a brüsszeliták is próbáltak megtörni, de kevés sikerrel, sőt, a konzervatív Magyarország rendre legyőzi túlerőben lévő ellenfeleit.

 
 
A Swedish band are celebrating the courage of the Hungarians

The Swedish Lilou & John have made a song for Hungary. It is a song called Free Woman, they are headed for the freedom of the Hungarians and their courage – 888 writes.

The contemporary take on Hungary of 1956 deals with Christian 21st century Hungary that keeps on defending Europe and the Christian civilization.

 
 

The band describes that our country has been threatened by the Turks, the Habsburg Empire, the Soviets and Brussels, but none of them succeeded. In fact, Conservative Hungary overcame these overwhelming enemies.